POSLOVNE APLIKACIJE

Pored aplikacija koje radimo po zahtevu klijenata, tokom vremena, razvili smo niz aplikacija namenjenih specifičnim uslužnim delatnostima. Glavna prednost ovih rešenja je što je softver prilagodjen odredjenim tipovima delatnosti (Saloni lepote, Sportski Centri, Catering, Igraonice, FastFood, Zabavni parkovi za decu, itd.) i dodatno se može prilagoditi specifičnim potrebama svakog korisnika.

Mislimo da aplikacija nije dovoljno dobra ukoliko zadovoljava potrebe kompanije a ne donosi nikakav benefit njenim krajnjim korisnicima – kupcima proizvoda ili usluga. Aplikacija, pored operativne uloge, ima za cilj da ukaže na propuste i time poboljša poslovanje. Iz tog razloga, gotovo sve aplikacije koje pravimo, koncipiramo tako da se iz njih mogu izvući kvalitetne statistike i time planira buduće poslovanje.

Ne može se menjati ono što se prethodno ne može izmeriti!

Uvek se trudimo da prvo sagledamo potrebe klijenta, i na osnovu izvedenih zaključaka u što većoj meri automatizujemo procese i digitalizujemo, inače nepotrebnu komunikaciju izmedju kompanija ili kompanije i njenih korisnika.

Preporučite ovaj članak:
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn