Motivi i ciljevi

Agencija IT4YOU nastala je 2011. godine iz želje da, na prvom mestu, domaćem tržištu ponudi viši kvalitet usluge u oblasti prisustva na Internetu u odnosu na nivo koji smo zatekli. Krenuli smo u izradu web sajtova a zatim i poslovnih web aplikacija, uvek vodeći računa da sajt ili aplikacija mora da pruži dodatnu vrednost kompaniji ili pojedincu, i po pitanju izgleda, ali što je još bitnije – funkcionalnosti.

Nikada nismo verovali u priču da se sajt dogovara na osnovu broja strana i da je izrada sajtova tehničko pitanje… Sajt koji nije u sinergiji sa poslovnim modelom kompanije i ne donosi dodatnu vrednost kako onome koji se njime predstavlja tako i onome kome je namenjen, nije ništa više do obična – vizit karta.

Po pitanju poslovnih aplikacija, takodje nismo verovali u priču da je aplikacija dovoljno dobra ukoliko zadovoljava potrebe kompanije a ne donosi nikakav benefit njenim krajnjim korisnicima – kupcima proizvoda ili usluga. Aplikacija, pored operativne uloge ima za cilj da ukaže na propuste i time poboljša poslovanje. Iz tog razloga, gotovo sve aplikacije koje radimo, koncipiramo tako da se iz njih mogu izvući kvalitetne statistike i unapredi poslovanje.

Ne može se menjati ono što se prethodno ne može izmeriti!

Uvek se trudimo da prvo sagledamo potrebe klijenta, i na osnovu izvedenih zaključaka u što većoj meri automatizujemo procese i digitalizujemo nepotrebnu komunikaciju izmedju kompanija ili kompanije i njenih korisnika.

Naša ideja je da u aplikaciju prenesemo svaki proces ili proceduru koja zaposlenog oslobadja, poslovanje čini preglednijim i daje onome ko upravlja kompanijom jasne i precizne podatke u cilju planiranje budućeg rasta i razvoja.

Kako bi dokazali da je naša misija iskrena, na sajtu smo kreirali sekciju EDUKACIJA u kojoj ćemo kako pojedincima, tako i kompanijama koje nemaju neophodna sredstva, usmeno preneti što više od onoga što već znamo a što im može pomoći da bez ulaganja postanu deo Interneta i povećaju svoje prisustvo na mreži koja svakog dana raste neslućenom brzinom.

Nadamo se da i vi delite naše stavove.

Preporučite ovaj članak:
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn