WEB

Oblast weba koju pokrivamo, u najkraćem, može se svesti na izradu poslovnih aplikacija, web sajtova, online prodavnica i aplikacija za pametnu komunikaciju sa postojećim klijentima.

WEB SITE

Kada se prihvatimo projekta vezanog za web sajt, prvo što uradimo je da detaljno analiziramo šta radite i kako to radite.

Nakon toga, slušamo vaša očekivanja i u skladu sa tim formiramo sliku šta sajt treba da sadrži, kako da stalno radi za vas i što je najbitnije, kako da vas predstavi u najboljem svetlu. U slučaju da želite da napravite web sajt čija je jedina svrha da vas ljudi pronadju, pokazaćemo vam kako da to i sami uradite.

ONLINE PRODAJA

Online prodavnice su deo naše delatnosti u kojima se trudimo da pokrijemo svaki detalj koji bi doprineo povećanju prodaje putem weba, kako direktno tako i indirektno. Uvek se trudimo da pored same prodavnice koju korisnici vide, u pozadini napravimo alat koji će i vama služiti kao poslovni softver (kako u cilju vodjenja stanja i prometa, vodjenja troškova, izvlačenja statistika ili nečeg drugog što vam je neophodno) Glavni razlog zašto je ovo deo naše standardne ponude je što će, hteli mi to ili ne, online prodaja biti dominantan kanal prodaje u narednim godinama ako ne mesecima.

Posebno smo posvećeni online prodavnicama koje povezuju pravna lica (B2B) u cilju brže, preciznije i efikasnije komunikacije.

APLIKACIJE ZA MAIL i SMS KOMUNIKACIJU SA KLIJENTIMA

Mailing kampanje su sredstvo koje se u našim uslovima ili nedovoljno koristi ili koristi na potpuno pogrešan način. Pogrešno pitanje, koje se u većini slučajeva postavlja, je kako privući nove kupce, dok većina zaboravlja da je mnogo bitnije zadržati postojeće i sa njima povećavati obim prodaje. Upravo takve sisteme pravimo, one koje će u pravo vreme, prema pravim kriterijumima, poslati pravu poruku. Nije nam ideja da kreiramo alat koji će služiti za spamovanje, već alat koji će sakupljati podatke o korisnicima po vama interesantnim kriterijumima i na pravi način održavati komunikaciju, u meri u kojoj to ima smisla.

Preporučite ovaj članak:
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn