Web sajtovi

Web sajtovi su potreba. Ono što je pre 10 godina bila vizit karta, danas je kompanijski web sajt. Prosto, ukoliko ga nemate, vi kao da ne postojite.

Proces izrade sajta ne počinje finansijskim uslovima i brojem strana koje će sajt imati, već sagledavanjem biznis modela svake kompanije za koju radimo. Tek na osnovu toga, mogu se dati predlozi njegovog izgleda, funkcionalnosti i tek na kraju vrednosti investicije.

Naš fokus nisu sajtovi koji služe kako bi vas neko kontaktirao. Ne zato što podjednako uživamo i u tome, već zato što to možete i sami. Ukoliko imate potrebu za sajtom koji će imati minimalne zahteve, daćemo vam sve potrebne materijale koji objašnjavaju kako da to uradite sami. Naravno, uradićemo ga umesto vas ukoliko nemate dovoljno vremena da sami prodjete proces izrade ili smatrate da mi to možemo bolje.

Mi kreiramo sajtove u skladu sa željama korisnika, kako po pitanju idzajna tako i funkcionalnosti. I na najjednostavnijim sajtovima trudimo se da ostavimo pečat, takav da svaki naš sajt ima svoju svrhu. Svrha može biti zaradjivanje novca ili pružanje dodatne vrednosti krajnjim potencijalnim korisnicima proizvoda ili usluga.

Obzirom da je jedna od glavnih delatnosti kojima se bavimo kreiranje aplikacija, gotovo da nema zamisli koju ne možemo da sprovedemo u delo.

 

Preporučite ovaj članak:
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedIn